Skip to the content

VidéPro Montage en Editing

Montage / editing

Als je prachtige beelden hebt, maar in de montage worden ze gewoonweg achter elkaar gezet, bereik je nooit het effect wat je krijgt als een film goed gemonteerd is. 

Eigenlijk worden videobeelden, audio, foto’s en muziek samengebracht in de montage om een verhaal tot stand te brengen. Voorafgaand aan de montage is het belangrijk om te weten van de klant in welke stijl de film gemonteerd moet worden, bijvoorbeeld flitsend of juist erg zakelijk. Dit is ook medebepalend voor de muziek die gebruikt wordt onder de montage. En de muziek is key om te gaan monteren. Daarnaast wordt tijdens het editen ook gebruik gemaakt van motion en after effects. Hiermee worden mooie titels en special effects gemaakt. Bij het monteren is ook het weglaten een kunst. ‚Less is more’ is zeker een uitdrukking die van toepassing is op de editing van een film.

Videpro video software

Video Software

Bij VidéPro werken we met verschillende software pakketten voor onze montages. Zoals Final Cut Pro X en Adobe Premiere voor editing en Motion en After Effects voor titels en animaties. Voor beeld bewerking maken we gebruik van de Adobe Creative Cloud software.

Livestream aanbieding

2 uur livestream operator 
1 x livestream studio setup
2 x PTZ camera

vanaf 1250,-

A Minute of Video Is Worth 1.8 Million Words

Dr. James McQuivey

VidéPro videoproducties

Let US tell YOUR story