Skip to the content

Camera's

Bij VidéPro maken we gebruik van diverse camera's. Wij vinden dat je per opdracht moet kijken wat er gedaan moet worden en welke camera daar het beste bij past.

Audionabewerking

Geluid is een belangrijk onderdeel in een videoproductie en kan de belevenis van de kijker versterken

Belichting voor videoproducties

Belichting is vaak een belangrijk als je een mooie video wilt laten maken. Je kan bepaalde delen van een beeld benadrukken in je videoproductie

CineDrive

Het grote voordeel van werken met een Cinedrive is dat je een video opname eerst kan uitproberen. Werkt het shot en hoe komt de timing uit?

CableCam

Door dat dit systeem wel boven mensen menigten toegepast kan worden is de CableCam / Flyline ideaal te gebruiken bij concerten of andere evenementen.

SteadyCam

Met een SteadyCam / DJI Ronin is het mogelijk om video opnames te maken terwijl je in beweging bent. de beelden zien er uit alsof de camera vliegt.

QLab shows

Door middel van QLab kunnen onder andere audio, video, MIDI en licht geautomatiseerd worden.

Montage / editing

In de montage (editing) worden videobeelden, audio, foto’s en muziek samengebracht om een verhaal mooi in beeld te brengen.

Color grading

Op onze videomontages passen wij color grading toe om beelden net wat sterker over te laten komen of beter te laten aansluiten bij een andere opnamedag.

Livestream aanbieding

2 uur livestream operator 
1 x livestream studio setup
2 x PTZ camera

vanaf 1250,-

A Minute of Video Is Worth 1.8 Million Words

Dr. James McQuivey

VidéPro videoproducties

Let US tell YOUR story