Skip to the content

Het hoofdkantoor van VidéPro is gevestigd in Lelystad in de provincie Flevoland. We hebben daarnaast een verkoopkantoor in Zeewolde en we zijn ook in onze hoofdstad Amsterdam te vinden. We maken videoproducties in Lelystad, maar ook (ver) daar buiten. We hebben namelijk klanten door heel Nederland heen zitten en we gaan ook regelmatig naar het buitenland om voor klanten videoproducties te verzorgen in Europa of zelfs Amerika.

Waarom videoproductie in Lelystad?

De oprichter van VidéPro, Marco Bakker, woont al bijna zijn hele leven in Lelystad. Hij heeft een achtergrond in o.a. video, audio, licht en hij heeft jaren gewerkt in de reclame- en theaterwereld. Een mooie combinatie van vaardigheden en ervaring, die hij al bijna 10 jaar inzet bij VidéPro.

Marco is een creatieveling die graag in mogelijkheden denkt en oplossingsgericht te werk gaat. Hij heeft een groot netwerk in Lelystad en daarnaast ligt Lelystad vrij centraal in Nederland. Voor diverse klanten heeft hij videoproducties gemaakt in Lelystad en deze stad ook in beeld gebracht in video’s. Lelystad heeft veel dingen te bieden zoals de Oostvaardersplassen, Bataviastad, Aviodrome, Natuurpark Lelystad en diverse havens.

 

Videoproductie Lelystad

Videoproductie Zeewolde

Sinds 2018 hebben we ook een verkoopkantoor in Zeewolde. Petra Bom is een vast lid van het VidéPro team. Een echte duizendpoot die o.a. sterk is in het regelen en organiseren van alle praktische en administratieve zaken rondom onze videoproducties. Tevens verzorgt zij informatieve voice-overs, zoals in bedrijfsfilms. Zeewolde ligt ook in Flevoland en is enorm in opkomst.

Videoproductie Amsterdam

Sinds de oprichting in 2010 zijn we eigenlijk al actief door heel Nederland heen. We hebben lokale klanten voor videoproducties in Lelystad en Zeewolde zitten, maar het merendeel van de klanten zit in andere delen van Nederland. Het maakt ons niet uit waar het verhaal zich afspeelt als we het maar mogen vertellen! Vanaf begin 2019 zijn we ook aanwezig in Amsterdam, omdat hier veel klanten gevestigd zitten en we daar beter vertegenwoordigd willen zijn.

Een videoproductie in Lelystad nodig? 

Let us tell your story!

Ik wil meer info over videoproducties in Lelystad

VidéPro videoproducties

Let US tell YOUR story