Skip to the content

Videoproductie laten maken‌

videoproductie laten maken

Bij een videoproductie laten maken kunt u denken aan video in de breedste zin van het woord. Video kan voor diverse doeleinden ingezet worden. Daarbij kunt u groots uitpakken met een volledig uitgewerkt script, meerdere camera’s, inzet van een drone en de hele productie onder leiding van een regisseur. Maar u kunt ook voor een eenvoudigere opzet gaan, waarbij 1 cameraman mooie beelden filmt voor de video.

VidéPro is een full-service video bedrijf dat zowel grote als kleine videoproducties maakt. Kwaliteit staat altijd bij elke opdracht voorop. Bij ons kunt u diverse videoproducties laten maken; zo kunt u door ons een bedrijfsfilm laten maken, een productvideo of social media video. We bieden heel veel mogelijkheden op het gebied van een videoproductie laten maken.

Hoe komt een videoproductie tot stand?

VidéPro doorloopt voor iedere videoproductie een bepaald proces en dat bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Gesprek met de klant
  • Voorstel en offerte
  • Script
  • Draaidag
  • Montage en eindproduct
Videoproductie laten maken voor arbeidsmarkt communicatie

In gesprek met de klant over de videoproductie

VidéPro behoort tot de videoproductie bedrijven die graag meedenkt met de klant. We vinden het contact met onze klanten erg belangrijk en we komen daarom graag langs voor een gesprek. We merken dat klanten het vaak lastig vinden wat voor een videproductie ze nu precies willen laten maken. Door met hen te praten en gerichte vragen te stellen vormen er eigenlijk meteen ideeën en beelden in ons hoofd. Meestal komen we ter plekke al met een eerste idee. Uiteraard bespreken we ook het beschikbare budget in een eerste gesprek. 

Voorstel en offerte voor een videoproductie laten maken

Kort na het gesprek komt VidéPro bij u als klant terug met een voorstel voor de video en de bijbehorende offerte. We bouwen de offerte altijd op in diverse onderdelen en benoemen ook meerprijzen. We zien de offerte vaak als praatstuk en we hebben hierover dan ook nog contact om tot het meest optimale voorstel te komen.

Videoproductie laten maken door VidéPro

Script voor de videoproductie

Voor iedere opdracht maken we een script. Het is afhankelijk van hoe groot de productie is of het script beknopt is of helemaal uitgeschreven. Maar een script vormt de leidraad voor het laten maken van een videoproductie.

Draaidag videoproductie

Vaak is een draaidag minimaal een halve dag, maar soms ook een hele dag of meerdere dagen. Dat ligt aan de grootte van de opdracht. U kunt een videoproductie laten maken op uw eigen locatie, maar het kan ook plaatsvinden of een buitenlocatie of afgehuurde locatie. Alles is bespreekbaar. Op een draaidag is het script in principe leidend gedurende de dag. Maar mocht het team van VidéPro nog kansen zien voor mooie beelden die eerder niet bedacht waren, gaan we daar uiteraard voor!

videproductie laten maken voor uw bedrijf

Montage videoproductie en eindproduct

De montage is net zo een creatief proces als het schieten van de videobeelden. Van al het geschoten materiaal gaan we bekijken hoe we de meest optimale en effectieve videofilm kunnen maken die past bij de klant. Eerst maken we een eerste versie met tijdcodes in beeld. De klant kan deze bekijken en opmerkingen maken in een programma. Met deze wijzigingen gaat VidéPro weer aan de slag, zodat we een prachtig resultaat kunnen opleveren.

Wilt u een Videoproductie laten maken door VidéPro?

Of meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

VidéPro videoproducties

Let US tell YOUR story