Skip to the content

Videoclip

Videoclips zijn er in vele soorten en maten: een leuke clip in de plaatselijke kroeg, een clip op een buitenlandse locatie met dansers erbij of een videoclip met de look en feel van een live concert met veel publiek. Eigenlijk is bijna alles mogelijk, uiteraard hangt dit samen met de gewenste uitstraling en het beschikbare budget. In een persoonlijk gesprek analyseren we de song en bespreken we wat er wel niet mogelijk is. Verder is het ook mogelijk de audio opnames te mixen en/of masteren bij ons in de studio. Dit kunnen ook leuke beelden zijn om in de clip te verwerken

 

Net zoals bij alle andere soorten films, zijn er legio mogelijkheden voor videoclips, waarbij wij graag meedenken. Startpunt is altijd de song, het nummer waar de videoclip voor gemaakt wordt. We analyseren wat er passend is voor de song en samen bedenken we de setting en waar we de videoclip het beste kunnen filmen. We hebben zelf ook locaties waar we de videoclip kunnen opnemen. Indien nodig kunnen we acteurs en visagie regelen.

 

Daarnaast is het ook mogelijk dat wij audio opnames mixen en/of masteren bij ons in de studio. Dit zorgt ook vaak nog voor leuk beeldmateriaal dat verwerkt kan worden in de videoclip of zelfs leuk voor de fans op social media.

Social media pakket

6 tot 8 video's
voor uw social media
kanalen of website

vanaf €875,-

A Minute of Video Is Worth 1.8 Million Words

Dr. James McQuivey

Laatste blogs

VidéPro videoproducties

Let US tell YOUR story