Skip to the content

Eigenlijk is bijna alles mogelijk, uiteraard hangt dit samen met de gewenste uitstraling en het beschikbare budget. In een persoonlijk gesprek analyseren we de song en bespreken we wat er wel niet mogelijk is. Verder is het ook mogelijk de audio opnames te mixen en/of masteren bij ons in de studio. Dit kunnen ook leuke beelden zijn om in de clip te verwerken

Net zoals bij alle andere soorten films, zijn er legio mogelijkheden voor videoclips, waarbij wij graag meedenken. Startpunt is altijd de song, het nummer waar de videoclip voor gemaakt wordt. We analyseren wat er passend is voor de song en samen bedenken we de setting en waar we de videoclip het beste kunnen filmen. Dit kan op een locatie ergens in het land zijn (of in het buitenland) of bij ons in de studio. We hebben zelf ook toffe locaties waar we de videoclip kunnen opnemen. Indien nodig kunnen we acteurs en visagie regelen.

Daarnaast is het ook mogelijk dat wij audio opnames mixen en/of masteren bij ons in de studio. Dit zorgt ook vaak nog voor leuk beeldmateriaal dat verwerkt kan worden in de videoclip of zelfs leuk voor de fans op social media.

Wilt u een videoclip laten maken door VidéPro?

Of meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Livestream aanbieding

2 uur livestream operator 
1 x livestream studio setup
2 x PTZ camera

vanaf 1250,-

A Minute of Video Is Worth 1.8 Million Words

Dr. James McQuivey

VidéPro videoproducties

Let US tell YOUR story