Skip to the content

Promotiefilm laten maken

Wat is een promotiefilm?

Er is wat ons betreft geen eenduidige definitie voor een promotiefilm. VidéPro schaart diverse videoproducties onder promotiefilms. Waarom? Omdat wij onder promotiefilm het promoten van uw bedrijf, service of product in de breedste zin verstaan. Het gaat erom dat het een film is die bij u past, uw bedrijf positief presenteert en die de aandacht trekt van de kijker.

Promotiefilm laten maken door VidéPro

Welke soorten promotiefilms biedt VidéPro aan?

Bedrijfsfilm laten maken

Bedrijfsfilm laten maken

Een bedrijfsfilm valt bij ons onder de definitie van promotiefilms. Met een bedrijfsfilm wilt u uw bedrijf promoten, laten zien wie u bent, wat u doet en waar u voor staat. Uw verhaal komt tot leven via de beelden en uiteraard de verhalen die verteld worden. Het team van VidéPro vindt het enorm leuk om zich in uw wereld te verdiepen om zo tot de meest aansprekende bedrijfsfilm te komen, die de kijker enthousiasmeert.

Tip: Ook een leuk idee voor een promotiefilm laten maken is het inzetten van testimonials. Laat bijvoorbeeld uw klanten aan het woord in een bedrijfsvideo of echt een aparte video. Als uw huidige klanten enthousiast zijn over uw producten of diensten is dat de beste promotie voor nieuwe klanten!

Arbeidsmarkt video laten maken

Arbeidsmarkt video laten maken

Dit is een promotiefilm die u kunt laten maken als u op zoek bent naar nieuw personeel. U kunt deze video zelf laten maken en via uw eigen kanalen zoals social media en website tonen, maar vaak werken we ook voor recruiters die deze methode toepassen om mensen te werven. Ook voor deze video geldt dat we een bedrijf promoten, maar dit is vaak net weer even anders ingestoken dan een bedrijfsfilm.  

Tip: Altijd leuk om ook via korte quotes of interviews medewerkers aan het woord te laten. Dit maakt het laten maken van een arbeidsmarkt video (wervingsvideo) nog persoonlijker er vaak interessanter voor de kijker.

Social Media film laten maken

Social media video laten maken

Social media is niet meer weg te denken uit ons leven, ook op zakelijk gebied een belangrijk kanaal om in contact te treden met uw doelgroep. Bij het laten maken van een social media video denken wij aan korte filmpjes die uw bedrijf promoten, of een bepaald product, maar ook een aankondiging van een event kan via een social media video.

Productvideo laten maken

Productvideo laten maken

In dit soort promotiefilms spelen producten de hoofdrol. De productvoordelen worden goed in beeld gebracht om zo het product goed te promoten. Vaak zijn het korte, krachtige video’s die op uw website of die van e-tailers ingezet kunnen worden, maar ook op social media.

Zoals u ziet zijn zijn er verschillende mogelijkheden voor het laten maken van een promotiefilm.
Wilt u ook een promotiefilm laten maken door VidéPro? Neem dan contact met ons op.

Let us tell your story!

Wilt u een Promotiefilm laten maken door VidéPro?

Of meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

VidéPro videoproducties

Let US tell YOUR story