Skip to the content

Multicam registratie

Bij een multicam registratie worden video opnames direct live uitgezonden op grote schermen of zogenaamde LED walls. Dit zorgt ervoor dat het publiek niets mist van wat er gebeurt tijdens uw live evenement of zelfs het gevoel heeft tijdens optredens heel dicht bij de artiest te staan. Multicam houdt in video opnames maken met meerdere camera’s.

Er zijn diverse mogelijkheden om een multicam registratie uit te voeren. Basiselement is wel altijd een regisseur. Deze regisseur zorgt ervoor dat het evenement zo goed mogelijk weergegeven wordt en schakelt tussen de verschillende camera’s, zodat alle belangrijke gebeurtenissen goed in beeld gebracht worden voor het publiek. Er kan gebruikt gemaakt worden van vaste camera’s, die onbemand zijn (remote dome camera’s) of juist met bemande camera’s. In dat laatste geval werken cameramensen nauwgezet op instructies van de regisseur.

Multicam registraties zijn uitermate geschikt tijdens concerten, Theaterproducties festivals of andere grote live evenementen. Het is ook mogelijk om de beelden direct via een livestream op diverse social media kanalen te posten

Livestream aanbieding

2 uur livestream operator 
1 x livestream studio setup
2 x PTZ camera

vanaf 1250,-

A Minute of Video Is Worth 1.8 Million Words

Dr. James McQuivey

VidéPro videoproducties

Let US tell YOUR story