Skip to the content

Multicam opnames

Grote schermen of LED walls met een multicam registratie is het mogelijk om uw evenement of festival live op de schermen weer te geven zodat het publiek niets mist en het gevoel heeft op het podium bij de artiesten te staan. Tevens is het mogelijk deze beelden gelijk tot een DVD of Blu-Ray te branden.

 

Multicam registratie

Bij een multicam registratie worden video opnames direct live uitgezonden op grote schermen of zogenaamde LED walls. Dit zorgt ervoor dat het publiek niets mist van wat er gebeurt tijdens uw live evenement of zelfs het gevoel heeft tijdens optredens heel dicht bij de artiest te staan. Multicam houdt in video opnames maken met meerdere camera’s.

Er zijn diverse mogelijkheden om een multicam registratie uit te voeren. Basiselement is wel altijd een regisseur. Deze regisseur zorgt ervoor dat het evenement zo goed mogelijk weergegeven wordt en schakelt tussen de verschillende camera’s, zodat alle belangrijke gebeurtenissen goed in beeld gebracht worden voor het publiek. Er kan gebruikt gemaakt worden van vaste camera’s, die onbemand zijn (remote dome camera’s) of juist met bemande camera’s. In dat laatste geval werken cameramensen nauwgezet op instructies van de regisseur.

Multicam registraties zijn uitermate geschikt tijdens concerten, festivals of andere grote live evenementen. Het is ook mogelijk om de beelden direct te laten branden op een DVD of Blu-ray.

Social media pakket

6 tot 8 video's
voor uw social media
kanalen of website

vanaf €875,-

A Minute of Video Is Worth 1.8 Million Words

Dr. James McQuivey

Laatste blogs

VidéPro videoproducties

Let US tell YOUR story