Skip to the content

Drone opnames met een videodrone

Indrukwekkende drone opname behoren ook tot de mogelijkheden van VidéPro. Wij werken met onbemande, radiografisch bestuurbare helikopters (Video Drone) waarmee de meest prachtige luchtopnames en luchtfoto's gemaakt worden.

Met onze radiografisch bestuurbare videoheli's kunnen wij lucht opnames maken vanaf diverse hoogtes en uit alle mogelijke invalshoeken. Dit levert prachtige en unieke luchtbeelden op en kan ook een dynamische en originele aanvuling zijn op andere beelden. Door reguliere opnames te combineren met drone opnames komt een film nog meer tot leven.

Onze video Drones zijn stabiel en uitgerust met full HD camera's, wat hoogwaardige beelden oplevert. We werken altijd in een team van 2: de piloot en de co-piloot. De piloot bestuurt de drone en de co-piloot kijkt via een monitor naar de beelden. Samen zorgen zij ervoor dat de beste luchtopnames worden gemaakt. Uiteraard kunt u tijdens het filmen ook meekijken.


Luchtopnames met een videodrone

Met onze radiografisch bestuurbare videoheli's kunnen wij luchtopnames maken vanaf diverse hoogtes en uit alle mogelijke invalshoeken. Dit levert prachtige en unieke luchtbeelden op en kan ook een dynamische en originele aanvulling zijn op uw andere beelden. Door reguliere opnames te combineren met luchtopnames, komt uw film nog meer tot leven.

Social media pakket

6 tot 8 video's
voor uw social media
kanalen of website

vanaf €875,-

A Minute of Video Is Worth 1.8 Million Words

Dr. James McQuivey

Laatste blogs

VidéPro videoproducties

Let US tell YOUR story