Skip to the content

Bedrijfsfilm maken

U wilt uw bedrijf aan iedereen laten zien. Aan heel de wereld. Wist u dat een filmpje veel sneller en vaker gedeeld wordt via de sociale media? En zo komt uw bedrijfsfilm zomaar in alle uithoeken van de wereld terecht. De vraag waarom een bedrijfsfilm kan ook beantwoord worden met een hogere Google ranking, want het is bewezen dat filmpjes beter scoren in Google. Dat is gunstig, want dat betekent simpelweg dat u snel meer bezoekers op uw website krijgt. Meer bezoekers zou ook zomaar meer omzet kunnen betekenen. Ook het feit dat je op geen betere manier je emoties kunt tonen of een gevoel kunt beschrijven via beelden is een reden om voor een film te kiezen. Met een film kun je mensen écht raken, met woorden op papier is dat een stuk lastiger. Dat een filmpje eerder de aandacht trekt van mensen is uiteraard ook helder. Een bedrijfsfilm maken is het op echt unieke wijze laten zien van uw bedrijf.

 

Professionele bedrijfsfilm

Laat je een film maken, overweeg dan ook de inzet van drones om uw bedrijf ook vanaf grote hoogte aan de wereld te presenteren. Want ook dat is tegenwoordig prima mogelijk. Voordat de camera’s op uw bedrijf hun werk doen, zoekt u eerst een professional die de gewenste film over uw bedrijf kan maken. Met deze partner gaat u met de voeten op tafel brainstormen en maakt u uw wensen kenbaar. Met die informatie gaat de producent van uw bedrijfsvideo aan de slag. Er wordt een stappenplan en een agenda gemaakt en ook de onderwerpkeuze wordt langzaam maar zeker duidelijk.

 

Vertel over uw ambities

Er zijn uiteraard meer dan voldoende onderwerpen die je kunt belichten in een film. Zorg dat u in elk geval de belangrijkste vragen – wat doet u, waar doet u dat, met wie doet u dat en voor wie doet u dat- beantwoordt. Vertel verder over uw drijfveren en de ambities voor de toekomst. Laat klanten vertellen over de prettige samenwerking en laat uw medewerkers zelf vertellen hoe het is om voor uw bedrijf te werken. Vertel hoe trots u bent op uw bedrijf, uw klanten en uw personeel.

 

Offerte

Het gebeurt vaak dat potentiële klanten na het zien van een film de knoop doorhakken en ook met u in zee gaan. Het kan vaak net het laatste zetje in de juiste richting zijn. Ook voor potentiële klanten zeggen beelden meer dan mooie woorden. In dat geval heeft u ook uw kosten van de film al weer terugverdiend. Die kosten zijn overigens sterk afhankelijk van uw wensen. Kiest u voor drones, wilt u op meerdere locaties filmen en een wat langer filmpje? Dan wordt uw film uiteraard iets duurder. Pas als uw wensen in kaart zijn gebracht kan een offerte op maat gepresenteerd worden.

 

Op de website, in de ontvangstruimte van uw bedrijf, tijdens beurzen en presentaties. Uw film zal voortaan uw verhaal vertellen. Daar hoeft u , mits u in zee gaat met professionals uiteraard, vaak helemaal niets meer aan toe te voegen. Antwoorden voldoende dus om antwoord te geven op de vraag waarom een bedrijfsfilm.

 

Waarom een bedrijfsfilm

Ik wil meer informatie over een bedrijfsfilm laten maken

VidéPro videoproducties

Let US tell YOUR story