Skip to the content

Beelden zijn sterker dan woorden

Woorden leggen het altijd af tegen beelden. Dat is al lang bewezen. Bewegende beelden beklijven beter en trekken veel meer de aandacht dan fraaie teksten dat kunnen. Daarom is het laten maken van een drone bedrijfsfilm het overwegen meer dan waard. Het feit dat u de film met een drone laat maken tekent in de ogen van anderen ongetwijfeld ook dat u een bedrijf heeft dat openstaat voor innovatie.

 

Drone bedrijfsfilm

Elke drone bedrijfsfilm – en ook die zonder drone- begint met het zoeken naar de juiste professionals die de film voor u kunnen gaan maken. In een brainstormsessie worden ideeën uitgewisseld en wensen uitgesproken. Aan de hand daarvan wordt een plan van aanpak gemaakt en worden ook de opnamedata besproken. Behalve beelden van bovenaf, wilt u uiteraard veel meer zaken in uw bedrijfsfilm belichten. Geef in uw film in elk geval altijd antwoord op belangrijke vragen als wat doet u precies, met wie doet u dat, waar doet u dat en voor wie bent u elke dag opnieuw zo druk. Ook de geschiedenis van uw bedrijf laat u uiteraard terugkomen in de bedrijfsfilm, zoals u ook kunt vertellen over uw drijfveren en over de ambities van uw onderneming. Het is leuk om een aantal medewerkers aan het woord te laten, net zoals u klanten kunt laten vertellen over uw samenwerking.

 

Filmpjes worden sneller gedeeld

Een professioneel gemaakte bedrijfsfilm laat u standaard zien in de ontvangstruimte van uw bedrijf en uiteraard op internet. Bewezen is dat als u een goede bedrijfsfilm op de website laat zien, mensen langer blijven en dat kan alleen maar positieve bijeffecten hebben. En wist u dat filmpjes veel beter scoren in de Google ranking? Dat betekent dus dat als u een bedrijfsfilm op uw website laat zien, u snel heel veel meer bezoekers op uw website krijgt. Bovendien worden filmpjes via de sociale media veel sneller en vaker gedeeld dan tekst. Boven alles staat echter dat het gemakkelijker is om emotie te laten zien in een film, u bent namelijk veel beter in staat om mensen te raken. Met behulp van een bedrijfsfilm kunt u potentiële klanten overtuigen om ook voor uw bedrijf te kiezen. Daarom ook verdient de investering in een bedrijfsfilm zichzelf altijd terug.

 

Klaar voor de toekomst

Over bedrijfsfilm laten maken kosten gesproken, die zijn geheel afhankelijk van uw wensen. U zult begrijpen dat als u op verschillende locaties wilt filmen en gebruik maakt van drones, u een iets hogere rekening krijgt. Met andere woorden; pas nadat u uw wensen kenbaar heeft gemaakt, krijgt u een offerte op maat. Met een bedrijfsfilm tenslotte, laat u iets maken voor de eeuwigheid. Alleen dat aspect is ook al ontzettend veel waard. Het laten maken van een bedrijfsfilm betekent vaak ook een volgende stap in de ontwikkeling van uw onderneming en door gebruik te maken van drones laat u bovendien aan heel de wereld zien dat u klaar bent voor de toekomst.

 

Bedrijfsfilm maken met drone

Ik wil meer informatie over een bedrijfsfilm laten maken

VidéPro videoproducties

Let US tell YOUR story