Skip to the content

Drone bedrijfsfilm

Soms heeft u dat, dat u het de hoogste tijd vindt om uw bedrijf nu eens écht aan de wereld te laten zien. Een bedrijfsfilm maken is dé manier om iedereen te laten zien wat u doet, wie bij uw bedrijf werken, welke producten en diensten je aanbiedt en wie uw klanten eigenlijk zijn. De bedrijfsfilmpjes worden steeds professioneler. Bedrijfsfilm maken met een drone bijvoorbeeld, is iets dat helemaal hip is. Logisch, want de van bovenaf gemaakte beelden zien er altijd schitterend uit en geven mooi weer hoe groot uw onderneming is en hoe fraai het eigenlijk allemaal aangelegd is. Een drone gebruiken is maar een aspect dat synoniem staat voor de kwaliteitsimpuls die drone bedrijfsfilmpjes de afgelopen jaren hebben gekregen. Er is namelijk nog zo veel meer. 
 


Brainstormen en plan van aanpak 

Elk bedrijfsfilmpje wordt vooraf gegaan door een uitgebreid overlegmoment waarin opdrachtgever en producent met de voeten op tafel brainstormen over de film die gemaakt moet worden. Er worden ideeën uitgewisseld en vaak al tijdens zo’n sessie worden de eerste ideeën geboren die uw bedrijfsfilm uniek gaan maken. Aan de hand van de brainstormsessie wordt een plan van aanpak gemaakt en worden de agenda’s getrokken om te kijken wanneer de film opgenomen kan gaan worden. Dan staan alle seinen op groen om van de film over uw bedrijf een meesterwerkje te maken. 

Veel persoonlijker 

In beeld komen uiteraard zaken als wat u precies doet, hoe u dat doet en met welke mensen u dat doet. Uw bedrijf wordt zo compleet en breed mogelijk neergezet in een boeiend, mooi en aansprekend bedrijfsfilmpje. Uiteraard krijgt u de ruimte om het verhaal achter uw bedrijf te vertellen, te vertellen over de bedrijfsgeschiedenis en over de grote groep loyale klanten met wie u al zo lang en prettig zakendoet. In alle gevallen zijn bedrijfsfilmpjes persoonlijker dan welke mooie tekst dan ook. De boodschap die u uitdraagt blijft beter hangen en de kijker zal eerder enthousiast raken dan door het lezen van mooie woorden over uw bedrijf. 


Een geweldig visitekaartje 

Ondertussen wordt steeds vaker gewezen op de voordelen die het opnemen van een film over uw bedrijf met zich meebrengt, en dat zijn er ook nogal wat. Zo is het een gegeven dat bewegende beelden altijd sneller en beter de aandacht trekken van bezoekers van uw website. Die zullen langer op uw website blijven met mogelijk allerlei gunstige bijeffecten. Met een professioneel opgenomen video heb je voor langere tijd een geweldig visitekaartje beschikbaar die je gebruikt tijdens presentaties en natuurlijk standaard vertoont in de ontvangstruimte van uw bedrijf of tijdens beurzen en andere netwerkgelegenheden. Met een film over uw bedrijf trekt u potentiële klanten net even sneller over de streep om ook met u in zee te gaan, let maar eens op. 

In beeld brengen van bedrijfsprocessen 

Ook voor de resultaten in de zoekmachines zijn bedrijfsfilmpjes voordelig, want het is bewezen dat een film een hogere Google ranking oplevert. En hoe hoger de positie binnen Google, hoe meer bezoekers u op uw website krijgt met mogelijke omzetstijging als gevolg. De inhoud van de film? Die komt automatisch tot stand, volgens een natuurlijk proces. Leuke items zijn bijvoorbeeld medewerkers die iets vertellen over hun baan of klanten die laten weten erg tevreden met uw onderneming te zijn. Het in beeld brengen van de verschillend bedrijfsprocessen is ook iets dat altijd aanspreekt, net als beelden vanuit de lucht. U zult in elk geval merken dat er meer dan genoeg onderwerpen zijn om eens nader te belichten. Door het inhuren van professionals is succes verzekerd, want uiteraard maken zij gebruik van professionele apparatuur en zijn de medewerkers ervaren en kundig. 


De kosten? 

Natuurlijk bent u ook geïnteresseerd in wat zijn de bedrijfsfilm laten maken kosten. Welnu, dat is lastig aan te geven en is sterk afhankelijk van uw wensen. Wilt u beelden vanuit een drone, hoe lang duren de opnames en hoe lang wordt de film; het zijn allemaal aspecten die de prijs bepalen. In z’n algemeenheid kan gesteld worden dat de kosten laag zijn ten opzichte van het nut en plezier dat u heeft bij het laten opnemen van een professionele bedrijfsfilm. Bovendien kunt u gedurende langere periode gebruikmaken van de film, die – ook al bewezen- veel vaker gedeeld wordt via de sociale media dan dat met tekst het geval is. Kortom; overweeg eens serieus een film over uw bedrijf te laten maken.
Bedrijfsfilmpjes

Ik wil meer informatie over een bedrijfsfilm laten maken

VidéPro videoproducties

Let US tell YOUR story