Skip to the content

Bedrijfsfilm met drone

Een bedrijfsfilm maken, als moderne ondernemer ontkomt u er eigenlijk niet meer aan als u uw bedrijf tenminste op de best mogelijke manier in beeld wilt brengen. Bewegende beelden vertellen zo veel meer dan tekst alleen. In een bedrijfsfilm laat je écht zien wat je doet en straalt u trots en ambitie uit, zaken die op papier niet goed weer te geven zijn. In de lijst met bedrijfsfilm maken tips staat een bedrijfsfilm maken met drone overigens in de top tien.

 

De voordelen van een bedrijfsfilm maken

Een professionele bedrijfsfilm maken met drone is het overwegen meer dan waard. De voordelen van een bedrijfsfilm maken? Dat is bijvoorbeeld het simpele feit dat bewegende beelden veel beter in de herinnering van mensen blijven dan welke mooi geschreven tekst dan ook. Bewezen is ook dat je met een bedrijfsfilm veel beter scoort op de Google-ranking. Dat simpele gegeven kan u alleen al meer omzet bezorgen. Bovendien kunt u op beeld veel persoonlijk zijn dan met tekst.

 

Laat uw klanten aan het woord

In uw bedrijfsfilm laat u zien wat u precies doet en hoe u dat doet. Ook laat je zien met wie u dat elke dag opnieuw doet en voor wie u het doet. Het is leuk om klanten aan het woord te laten en te laten vertellen over de samenwerking en waarom zij voor uw bedrijf hebben gekozen. Een bedrijfsfilm spreekt altijd meer aan dan tekst, zeker in de moderne tijd. Nog een groot voordeel is dat filmpjes veel sneller en vaker gedeeld worden via de sociale media dan dat met tekst het geval is. En zo komt uw film overal ter wereld terecht. 

Lees meer over een >> Testimonial video

 

Inhoud en opnamedag

Na een uitgebreide brainstormsessie met een professionele producent van bedrijfsfilms wordt de inhoud en opnamedag bepaald. Aan u en uw medewerkers om in de film de kijker te raken, om te laten zien hoe diep de liefde voor uw bedrijf zit en door gebruik van een drone te laten zien hoe groot uw onderneming is en hoe mooi centraal het gelegen is.

 

De kosten van een bedrijfsfilm

De kosten? Die zijn variabel en zijn sterk afhankelijk van uw specifieke wensen. Wilt u opnames vanuit de lucht en dus gebruikmaken van drones, dan zullen de kosten iets hoger uitvallen. Dit geldt ook als u op meer dan een locatie wilt filmen en is afhankelijk van het aantal draaidagen. Pas als al die zaken helder in beeld gebracht zijn, kan een offerte op maat gemaakt worden. Hoe dan ook, een bedrijfsfilm is de investering altijd waard. Vaak is die zelfs al heel snel terugverdiend omdat u door het laten zien van uw film de klant hebt weten te overtuigen om ook zaken met u te gaan doen.

 

Bedrijfsfilm maken met drone

Ik wil meer informatie over een bedrijfsfilm laten maken

VidéPro videoproducties

Let US tell YOUR story