Bedrijfsfilm laten maken

Wilt u een bedrijfsfilm laten maken?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

VidéPro is een creatief bedrijf

Met een klein vast team van mensen en onze medewerkers hebben ieder hun eigen specialiteiten. Daardoor hebben we in huis een breed scala aan video specialismes. Daarnaast werken we ook met een groep vaste freelancers. Dit maakt dat we voor elke videoproductie de juiste mensen kunnen leveren en erg flexibel zijn.

Waarom een bedrijfsfilm laten maken?

Eigenlijk is het voor ieder bedrijf belangrijk om een bedrijfsfilm te hebben. Het is dé manier om uw bedrijf goed in beeld te brengen, het persoonlijk te maken en de kijker te enthousiasmeren en te raken met uw verhaal. In een bedrijfsfilm kunnen we laten zien wat u doet, hoe u dat doet en met welke mensen. Het is hierbij van belang een boeiende, mooie en aansprekende video te maken, die past bij het bedrijf en uiteraard de doelgroep aanspreekt.

Bij VidéPro vinden we het maken van bedrijfilms hele leuke opdrachten. Waarom? Ieder bedrijf is uniek en heeft zijn eigen verhaal. En dat gaan we op de best mogelijke manier aan de wereld laten zien! Niets is leuker dan met een klant in gesprek te gaan en te horen over hun bedrijf, producten of diensten, drijfveren en herkomst.

In een eerste gesprek willen we daarom weten waarom u een bedrijfsfilm wilt laten maken. Het is belangrijk goed te weten wat het doel is voor u. Wat u wilt bereiken met de bedrijfsfilm. Door te luisteren naar uw verhaal, gaan bij ons de radaren al draaien en borrelen er ideeën op. Helemaal afhankelijk van wat u doet, zijn er heel veel mogelijkheden om uw bedrijf te filmen.

Opties voor het laten maken van een bedrijfsfilm

Zo kan het interessant zijn om u bedrijf vanuit de lucht te filmen middels drone opnames. Maar ook kunnen we kijken of het interessant is bepaalde mensen aan het woord te laten. Dit kunnen medewerkers zijn, die trots vertellen over het bedrijf en hun werkzaamheden. Maar ook klanten kunnen aan het woord komen. Dit noemen wij testimonials waarin zij positief spreken over de ervaringen met uw bedrijf, product of dienst. Dit soort elementen kunnen allemaal onderdeel zijn van de bedrijfsfilm.

Bedrijfsfilm tarieven

Exacte tarieven of kosten voor het laten maken van een bedrijfsfilm is moeilijk af te geven. Dit ligt helemaal aan hoeveel elementen een bedrijfsfilm bevat. Filmen we op 1 locatie of meerdere? Is het een grote productie komen we met meerdere cameramannen of is het een meerwaarde om een drone in te zetten? Daarom gaan we altijd graag in gesprek en denken we mee wat past bij uw bedrijf, maar ook bij uw budget.

Voordelen van het laten maken van een bedrijfsfilm

  • Bewegende beelden trekken aandacht op een website
  • Een bedrijfsfilm is hét visitekaartje van een bedrijf
  • Video zorgt voor emotie en maakt het persoonlijker
  • Video is belangrijk voor de zoekresultaten in Google
  • Een bedrijfsvideo is makkelijk deelbaar via social media kanalen

Wilt u een bedrijfsfilm laten maken door VidéPro?
Neem dan contact met ons op.

Informatie

De meest gestelde vragen over bedrijfsfilms laten maken

Waarom een bedrijfsfilm

Het antwoord op die vraag is heel simpel; een bedrijfsfilm geeft namelijk een meer dan uitstekend en realistisch beeld van wat uw onderneming is, wat u doet en waar u dat doet. Bewegende beelden beklijven ook veel beter bij mensen, terwijl mensen veel sneller enthousiast raken over een film over uw bedrijf dan wanneer ze een leuke tekst over uw bedrijf lezen. 

U wilt uw bedrijf aan iedereen laten zien. Aan heel de wereld. Wist u dat een filmpje veel sneller en vaker gedeeld wordt via de sociale media? En zo komt uw bedrijfsfilm zomaar in alle uithoeken van de wereld terecht. De vraag waarom een bedrijfsfilm kan ook beantwoord worden met een hogere Google ranking, want het is bewezen dat filmpjes beter scoren in Google. Dat is gunstig, want dat betekent simpelweg dat u snel meer bezoekers op uw website krijgt. Meer bezoekers zou ook zomaar meer omzet kunnen betekenen. Ook het feit dat je op geen betere manier je emoties kunt tonen of een gevoel kunt beschrijven via beelden is een reden om voor een film te kiezen. Met een film kun je mensen écht raken, met woorden op papier is dat een stuk lastiger. Dat een filmpje eerder de aandacht trekt van mensen is uiteraard ook helder. Een bedrijfsfilm maken is het op echt unieke wijze laten zien van uw bedrijf.

 

Professionele bedrijfsfilm

Laat je een film maken, overweeg dan ook de inzet van drones om uw bedrijf ook vanaf grote hoogte aan de wereld te presenteren. Want ook dat is tegenwoordig prima mogelijk. Voordat de camera’s op uw bedrijf hun werk doen, zoekt u eerst een professional die de gewenste film over uw bedrijf kan maken. Met deze partner gaat u met de voeten op tafel brainstormen en maakt u uw wensen kenbaar. Met die informatie gaat de producent van uw bedrijfsvideo aan de slag. Er wordt een stappenplan en een agenda gemaakt en ook de onderwerpkeuze wordt langzaam maar zeker duidelijk.

 

Vertel over uw ambities

Er zijn uiteraard meer dan voldoende onderwerpen die je kunt belichten in een film. Zorg dat u in elk geval de belangrijkste vragen – wat doet u, waar doet u dat, met wie doet u dat en voor wie doet u dat- beantwoordt. Vertel verder over uw drijfveren en de ambities voor de toekomst. Laat klanten vertellen over de prettige samenwerking en laat uw medewerkers zelf vertellen hoe het is om voor uw bedrijf te werken. Vertel hoe trots u bent op uw bedrijf, uw klanten en uw personeel.

Offerte

Het gebeurt vaak dat potentiële klanten na het zien van een film de knoop doorhakken en ook met u in zee gaan. Het kan vaak net het laatste zetje in de juiste richting zijn. Ook voor potentiële klanten zeggen beelden meer dan mooie woorden. In dat geval heeft u ook uw kosten van de film al weer terugverdiend. Die kosten zijn overigens sterk afhankelijk van uw wensen. Kiest u voor drones, wilt u op meerdere locaties filmen en een wat langer filmpje? Dan wordt uw film uiteraard iets duurder. Pas als uw wensen in kaart zijn gebracht kan een offerte op maat gepresenteerd worden.

Op de website, in de ontvangstruimte van uw bedrijf, tijdens beurzen en presentaties. Uw film zal voortaan uw verhaal vertellen. Daar hoeft u , mits u in zee gaat met professionals uiteraard, vaak helemaal niets meer aan toe te voegen. Antwoorden voldoende dus om antwoord te geven op de vraag waarom een bedrijfsfilm.

Bedrijfsfilm met drone

Een bedrijfsfilm maken, als moderne ondernemer ontkomt u er eigenlijk niet meer aan als u uw bedrijf tenminste op de best mogelijke manier in beeld wilt brengen. Bewegende beelden vertellen zo veel meer dan tekst alleen. In een bedrijfsfilm laat je écht zien wat je doet en straalt u trots en ambitie uit, zaken die op papier niet goed weer te geven zijn. In de lijst met bedrijfsfilm maken tips staat een bedrijfsfilm maken met drone overigens in de top tien.

 

De voordelen van een bedrijfsfilm maken

Een professionele bedrijfsfilm maken met drone is het overwegen meer dan waard. De voordelen van een bedrijfsfilm maken? Dat is bijvoorbeeld het simpele feit dat bewegende beelden veel beter in de herinnering van mensen blijven dan welke mooi geschreven tekst dan ook. Bewezen is ook dat je met een bedrijfsfilm veel beter scoort op de Google-ranking. Dat simpele gegeven kan u alleen al meer omzet bezorgen. Bovendien kunt u op beeld veel persoonlijk zijn dan met tekst.

 

Laat uw klanten aan het woord

In uw bedrijfsfilm laat u zien wat u precies doet en hoe u dat doet. Ook laat je zien met wie u dat elke dag opnieuw doet en voor wie u het doet. Het is leuk om klanten aan het woord te laten en te laten vertellen over de samenwerking en waarom zij voor uw bedrijf hebben gekozen. Een bedrijfsfilm spreekt altijd meer aan dan tekst, zeker in de moderne tijd. Nog een groot voordeel is dat filmpjes veel sneller en vaker gedeeld worden via de sociale media dan dat met tekst het geval is. En zo komt uw film overal ter wereld terecht. 

Lees meer over een >> Testimonial video

 

Waarom een Professionele bedrijfsfilm laten maken?

Door middel van film kunt u uw bedrijf het beste laten zien. U geeft een uniek inkijkje binnen uw bedrijf en de dagelijkse gang van zaken. Wat zijn uw unieke diensten, specialiteiten en services? Door een bedrijfsfilm kunt u uw bedrijf goed op de kaart zetten. Deze bedrijfsfilm kunt u bijvoorbeeld zeer handig gebruiken op uw eigen website als promotiemateriaal. Zo kunnen alle toekomstige klanten een goed beeld krijgen van uw bedrijf. Daarnaast kunt u deze professionele bedrijfsfilm tonen op conferenties of doorsturen naar mogelijke zakelijke partners. Een bedrijfsfilm heeft enorm veel mogelijkheden voor uw bedrijf. De bedrijfsfilm is tijdloos en multi-inzetbaar. Het is dus een verstandige investering voor iedere ondernemer.

 

Het beste team

Videpro is een klein team dat bestaat uit verschillende specialistische medewerkers op het gebied van film. Dankzij ons team en verschillende film technische achtergronden, kunnen wij het meest veelzijdige aanbod aanbieden. Zo is het mogelijk om vanuit de lucht beelden te schieten met een drone, wordt de nabewerking tot in de puntjes uitgevoerd en bent u altijd verzekerd van het beste resultaat. Wij kunnen een vakkundige service aanbieden dankzij ons veelzijdige productieteam voor iedere professionele bedrijfsfilm.

  

Professionele bedrijfsfilm

Prijs informatie voor een Bedrijfsfilm laten maken

Hieronder een aantal prijsindicaties van bedrijfsfilms.
Omdat elke videoproductie anders is en uniek
maken wij graag een offerte op maat die precies aansluit op uw wensen.

Voorbereiding bedrijfsfilm

2 uur - Voorbereiding van draaidag

Draaidag bedrijfsfilm

4 uur - Regisseur op locatie

4 uur - Cameraman

1 x Camera set 4K

1 x Lichtset klein

1 x Geluidsset basis

Montage bedrijfsfilm

6 uur - Montage in studio

1 x Rechtenvrije muziek voor gebruik op internet 

 

Vanaf € 1.695,- 

Voorbereiding bedrijfsfilm

4 uur - Voorbereiding van draaidag

Draaidag bedrijfsfilm

1 x Dagprijs regisseur (tot 10 uur)

1 x Dagprijs cameraman (tot 10 uur)

1 x Productie assistent (tot 10 uur)

1 x Camera set 4K

1 x Lichtset klein

1 x Geluidsset basis

Montage bedrijfsfilm

1 x Dagprijs montage (tot 10 uur)

1 x Rechtenvrije muziek voor gebruik op internet 

1 x Voice-over bedrijfsfilm 0-250 woorden

 

Vanaf € 3.695,-

VidePro

LET US TELL YOUR STORY

Contact

Cookie informatie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.