Skip to the content

Bedrijfsfilm laten maken‌ ‌

Eigenlijk is het voor ieder bedrijf belangrijk om een bedrijfsfilm te hebben. Het is dé manier om uw bedrijf goed in beeld te brengen

Videoproductie laten maken‌

Bij ons kunt u diverse videoproducties laten maken; zo kunt u door ons een bedrijfsfilm laten maken, een productvideo of social media video.

Recruitment video

VidéPro heeft veel ervaring met het maken van Recruitment video’s. Dit zijn video’s die gebruikt worden om mensen te enthousiasmeren voor een functie.

Productvideo

In een productvideo speelt één specifiek product de hoofdrol. VidéPro zet uw product in de schijnwerpers. Zo ontstaat een mooie, krachtige productvideo.

E-learning video's

E-learning en video gaan goed samen, omdat visuele content beter blijft hangen. VidéPro heeft diverse video’s voor e-learning modules gemaakt.

Theaterregistratie

Voor ieder budget hebben wij een oplossing. We kunnen Theaterregistratie's maken voor DVD, Blue-ray of voor YouTube en/of Vimeo.

Helikopter opnames

De helikopter is uitgerust met een full HD of een 6K RED camera in een Cineflex gimbal.

Drone opnames laten maken‌ ‌‌

Indrukwekkende drone opname behoren ook tot de mogelijkheden van VidéPro. Wij werken met diverse drones waarmee prachtige luchtopnames gemaakt worden

Videoclip laten maken

Videoclips zijn er in vele soorten en maten: een clip een kroeg, een clip in het buitenland of een videoclip met de look en feel van een live concert

Multicam opnames

Met een multicam registratie is het mogelijk om uw evenement of festival live op de schermen weer te geven zodat het publiek niets mist

Social media film laten maken

VidéPro heeft een videopakket samengesteld speciaal voor social media. Het pakket bevat een halve dag filmen en een halve dag monteren.

Promotiefilm laten maken‌

Wilt u een promotiefilm laten maken? Dan zit u goed bij VidéPro. We zijn een creatief en flexibel bedrijf met een klein vast team dat gaat voor kwaliteit.

Testimonial video

Bij ons kunt u diverse videoproducties laten maken; zo kunt u door ons een Testimonial video laten maken, een productvideo of social media video.

Social media pakket

6 tot 8 video's
voor uw social media
kanalen of website

vanaf €875,-

A Minute of Video Is Worth 1.8 Million Words

Dr. James McQuivey

VidéPro videoproducties

Let US tell YOUR story