Skip to the content

In Zeewolde zit het verkoopkantoor van VidéPro. Hier kunt u o.a. terecht voor videoproducties in Zeewolde. Zeewolde bevindt zich in de provincie Flevoland. Het is een jong en dynamisch dorp. Een mooie centrale uitvalsbasis voor VidéPro. Het hoofdkantoor van VidéPro bevindt zich ook in Flevoland, namelijk de hoofdstad van de provincie: Lelystad. Daarnaast zijn we sinds kort ook te vinden in Amsterdam.

 

Waarom videoproductie in Zeewolde?

De oprichter van VidéPro, Marco Bakker, kent Petra Bom al lang. Petra woont al jaren in Zeewolde en sinds 2018 hebben ze hun krachten gebundeld. Ze vullen elkaar mooi aan binnen het bedrijf. Marco is de creatieve drijvende kracht achter VidéPro. Hij heeft veel ervaring met het maken van videoproducties en heeft veel ervaring als regisseur, cameraman en editor. Petra heeft sterke organisatorische en administratieve vaardigheden. Zij houdt zich o.a. bezig met acquisitie, de backoffice en zij is productieleider bij videoproducties. Daarnaast verzorgt zij voice-overs voor informatieve videoproducties.

Zeewolde is een stuk kleiner dan Lelystad, maar wel sterk in opkomst. Het bedrijfsleven is groeiende en kent een innovatief karakter. VidéPro heeft ook al diverse videoproductie in Zeewolde gemaakt. Het heeft een prachtige ligging aan het water, veel natuur, strandjes en ligt zeer centraal in Nederland.

 

Videoproductie Zeewolde

 

Videoproductie Lelystad

In Lelystad zit het hoofdkantoor van VidéPro. In deze grote stad zitten diverse bedrijventerreinen, havens en het kent veel bedrijvigheid. Ook ligt het direct aan de snelweg A6. Over niet al te lange tijd heeft Lelystad ook zijn eigen vliegveld. Dit maakt het een interessante vestigingsplaats voor VidéPro. We zijn namelijk ook regelmatig in het buitenland te vinden voor videoproducties van klanten.

 

Videoproductie Amsterdam

We hebben lokale klanten voor videoproducties in Zeewolde en Lelystad zitten, maar het merendeel van de klanten zit buiten deze plaatsen. Sinds begin 2019 zijn we ook aanwezig in Amsterdam. Veel klanten en uiteraard ook potentiële klanten bevinden zich in de Randstad en vandaar onze beslissing om hier ook vertegenwoordigd te zijn.

 

Een videoproductie in Zeewolde nodig? 

Let us tell your story!

VidéPro videoproducties

Let US tell YOUR story