Skip to the content

Filmen uit een helikopter

VidéPro biedt u nu ook de mogelijkheid om videobeelden te laten maken vanuit een helikopter. Dit zorgt voor waanzinnige overzichtsbeelden en het is een prachtige toevoeging op bijvoorbeeld een bedrijfsfilm of een reportage. Door dit soort beelden met andere videobeelden af te wisselen, wordt uw film nog dynamischer en interessanter om te bekijken. Tevens kunnen dit soort beelden ingezet worden bij inspecties van bepaalde stukken land of wegen of als er metingen gedaan moeten worden. Een ideale manier om dingen in kaart te brengen.
Met een helikopter kunnen we van grote hoogtes filmen, lange afstanden overbruggen en we beschikken over een Cineflex camera, die uitstekende filmbeelden maakt. Daarnaast filmt VidéPro ook met drones. Deze zijn prima inzetbaar voor kleinschalige projecten. In Nederland heb je wel te maken met wetgeving, informeer daarom bij ons wat er mogelijk is.

Luchtopname Nederland

Met een helikopter is het mogelijk om grote afstanden af te leggen en daar door op diversen plaatsen in Nederland luchtopname te maken. Uiteraard is het ook mogelijk buiten Nederland luchtopnames te maken.

Over de auteur

Marco Bakker

Marco Bakker

comments powered by Disqus

Livestream aanbieding

2 uur livestream operator 
1 x livestream studio setup
2 x PTZ camera

vanaf 1250,-

A Minute of Video Is Worth 1.8 Million Words

Dr. James McQuivey

VidéPro videoproducties

Let US tell YOUR story