Skip to the content

Een bedrijfsfilm laten maken

Het laten maken van een bedrijfsfilm is tegenwoordig eigenlijk echt een must voor bedrijven. Een bedrijfsfilm is belangrijk voor de vindbaarheid in Google en op YouTube. Websites met video’s scoren hoger op Google en daarnaast worden video’s ook op de eerste pagina getoond. Ook verbetert uw vindbaarheid door gebruik van YouTube, de tweede grootste zoekmachine in de wereld. En klanten zoeken op Internet naar diensten en producten die ze nodig hebben.

Totstandkoming bedrijfsfilm

Vaak krijg ik de vraag wat er komt kijken bij het maken van een bedrijfsfilm. De tweede vraag is: Wat zijn de kosten ervan? Op de eerste vraag kan ik niet eenduidig antwoord geven. Mijn wedervraag is meteen: Wat wilt u bereiken met het laten maken van een bedrijfsfilm? Wilt u echt uw bedrijf promoten of juist uw product of dienst? Wilt u een bedrijfsfilm laten maken om nieuwe ontwikkelingen te tonen aan uw klanten? Eerst moet ik uw doelstellingen kennen en dan kan ik u over de mogelijkheden vertellen.

 

Kosten van een bedrijfsfilm

VidéPro heeft standaardpakketten voor het laten maken van een bedrijfsfilm. Onze ervaring is dat klanten graag willen weten waar ze aan toe zijn. De pakketten bieden eigenlijk allemaal dezelfde onderdelen: script, filmen, monteren, assistent, licht, geluid, muziek, logo en aftiteling. Allemaal dingen die een bedrijfsfilm compleet maken. Waar de pakketten in variëren is het aantal uur filmen en monteren. Wilt u een bedrijfsfilm op diverse locaties, zal er meer tijd in filmen gaan zitten. En dat betekent ook meer materiaal om te monteren. Uiteraard kan een bedrijfsfilm ook uitgebreid worden met extra zaken zoals een voice-over, visagie etc.

 

Bij VidéPro luisteren we naar uw wensen en denken we graag met u mee om samen een bedrijfsfilm te maken die uw doelstellingen helpt te realiseren.

Ook een bedrijfsfilm nodig

Bel voor een vrijblijvende afspraak

0320 - 82 00 00

Over de auteur

Marco Bakker

Marco Bakker

comments powered by Disqus

Social media pakket

6 tot 8 video's
voor uw social media
kanalen of website

vanaf €875,-

A Minute of Video Is Worth 1.8 Million Words

Dr. James McQuivey

Laatste blogs

VidéPro videoproducties

Let US tell YOUR story